TVMP-header-logo187x44

ONS VAKMANSCHAP

PROGRAMMERING

TV Media Partners heeft verschillende TV-programma’s welke volledig zijn afgestemd op de doelgroep en daar ook goede kijkcijfers mee behaald.

De formats zijn met zorg samengesteld en sterke redactionele content is de basis.

TV Media Partners heeft momenteel de volgende TV-programma’s lopen:

TV PROGRAMMA’S EN EVENTS

BUSINESS-PLUS

Business+ is een uniek televisieconcept, waarbij vooraanstaande bedrijven hun sector vertegenwoordigen. Tijdens Business+ ontdekt de kijker hoe bedrijven de ‘plus’ aan hun producten of diensten geven. Wat onderscheid hen van anderen? Wat is hun geschiedenis? Maar vooral: waarom zou men een klant moeten zijn van dit bedrijf? U ziet het allemaal en nog veel meer in Business+!

Meer weten en zien?: Business+

ALTIJD JONG

GEZOND, VITAAL & GELUKKIG

Hét gezondheidsprogramma van RTL.

Altijd Jong is een beauty- en lifestyleprogramma met aandacht voor trends op het gebied van schoonheid, gezondheid en vitaliteit. Wekelijks voorzien we de kijker van alle ontwikkelingen, tips en adviezen die hen helpen om Altijd Jong te blijven. Het programma is in het gezondheidsblok van RTL 4 het best bekeken programma en biedt een variëteit aan onderwerpen en thema’s.

Uiteraard kun je alleen ‘Altijd Jong’ zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Presentatoren Tanja Jess, Winston Post, Beertje van Beers en Inge de Bruyn voelen verschillende experts aan de tand en ondervinden aan den lijve hoe ook zij gezonder, vitaler en gelukkig kunnen zijn. Dat in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en interessante weetjes leert ons hoe we gezond, vitaal mooi en gelukkig kunnen worden en blijven.
Of het nu over gezonder leven of over er nog mooier uitzien gaat het programma swingt en alle items zijn per aflevering op elkaar afgestemd.

Meer weten en zien?: altijd jong

SHOPPING EN LIFESTYLE

Wekelijks reizen twee presentatrices van Shopping & Lifestyle voor je af naar onontdekte, nieuwe of juist bekende winkelstraten in Nederland. Zij zoeken voor jou de mooiste artikelen, de nieuwste trends en de beste aanbiedingen uit. Ook nemen ze je mee voor een hippe maar lowbudget lunch, exclusieve high tea of een eenvoudige kop koffie om weer even energie op te doen. Waarom? Zodat jij volgende week weet waar jij een dagje heerlijk kunt ontspannen en waar de leukste winkeltjes te vinden zijn!

Shop ’till you drop baby!

Meer weten en zien?: shopping en lifestyle

VERBOUWINGSTRENDS

We hebben allemaal wel eens een verbouwing. Doen we het zelf, besteden wij het uit. Wat kan je zelf en wat doet de vakman.

Verbouwingstrends is het nieuwste programma op gebied van wonen, verhuizen, verbouwen, inrichten en aanpassen van bestaande woon en kantoor inrichtingen. ‘Verbouwingstrends is een wekelijks dynamisch en interactief programma waarin gasten uit het bedrijfsleven de kijker alles vertellen over de nieuwste trends op gebied van wonen en verbouwingen. Een inhoudelijk programma waarbij vakmensen worden geïnterviewd over verbouwingsthema’s en waarbij ook beelden uit de praktijk worden getoond aan de kijker.

De presentator, een bekende Nederlander, fungeert als gespreksleider en presentator en daagt de geïnterviewde uit om de kijker zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste ontwikkelingen, en weet iedere keer weer gouden formules, know-how en ‘inside information’ boven tafel te krijgen. Door het innemen van scherpe en uitdagende stellingen en het bespreken van belangrijke nieuwsfeiten uit het vakgebied wordt de kijker volledig op de hoogte gebracht.

Meer weten en zien?: verbouwingstrends

STUUR ONS GERUST EEN MAIL OP

  info@tvmediapartners.nl

OF BEL ONS OP HET ONDERSTAAND NUMMER

 010 – 206 63 63

Stuur ons een mail

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search