Verbouwingstrends

We hebben allemaal wel eens een verbouwing. Doen we het zelf, besteden wij het uit. Wat kan je zelf en wat doet de vakman.

Verbouwingstrends is het nieuwste programma op gebied van wonen, verhuizen, verbouwen, inrichten en aanpassen van bestaande woon en kantoor inrichtingen. ‘Verbouwingstrends is een wekelijks dynamisch en interactief programma waarin gasten uit het bedrijfsleven de kijker alles vertellen over de nieuwste trends op gebied van wonen en verbouwingen. Een inhoudelijk programma waarbij vakmensen worden geïnterviewd over verbouwingsthema’s en waarbij ook beelden uit de praktijk worden getoond aan de kijker.

De presentator, een bekende Nederlander, fungeert als gespreksleider en presentator en daagt de geïnterviewde uit om de kijker zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste ontwikkelingen, en weet iedere keer weer gouden formules, know-how en ‘inside information’ boven tafel te krijgen. Door het innemen van scherpe en uitdagende stellingen en het bespreken van belangrijke nieuwsfeiten uit het vakgebied wordt de kijker volledig op de hoogte gebracht.

Meer weten en zien?: verbouwingstrends 

 

Related Projects
Stuur ons een mail

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search