TV PROGRAMMA’S

TV Media Partners produceert uiteenlopende programma’s voor zenders als RTL4 en SBS6. Zo produceerden we onder andere het gezondheidsmagazine Altijd Jong voor RTL4. Daarnaast produceren wij voor SBS6 het lifestyle programma Shopping & Lifestyle en het doe-het-zelf-klusprogramma Verbouwingstrends.

BEDRIJFSFILMS

‘Don’t tell them, but show them’, het is een van de belangrijkste regels van TV Media Partners. Laten zien, dát is precies wat u doet met uw eigen bedrijfsfilm. U belicht alle sterke kanten van uw onderneming en geeft een goede indruk van de activiteiten van uw bedrijf. De tekstuele informatie in combinatie met ondersteunende beelden zorgen samen voor een nóg betere merkbeleving onder uw doelgroep.

INFOMERCIALS

De infomercial staat voor een gouden combinatie tussen commercie en informatie. Net als de bedrijfsfilm biedt de infomercial alle ruimte om uw Unique Selling Points uiteen te zetten. Maar nóg meer dan de bedrijfsfilm is de infomercial daarnaast ook leuk, informatief en entertainend voor de kijker. In opdracht van SBS6 produceerde TV Media Partners onder andere de infomercial Iglo’s Kookminuut. Een mini kook-show waarin elke week nieuwe Iglo-recepten worden getoond aan de kijker.

NON-SPOT ADVERTISING

Wist u dat 2/3 van de kijkers wegzapt tijdens de reclameblokken? Non-Spot Advertising van TV Media Partners biedt een manier om uw bedrijf juist buiten de reclameblokken te profileren. Binnen welbekende tv-programma’s komt u aan het woord als expert en krijgt u de mogelijkheid om uw product of dienst op subtiele wijze te laten zien. Hiermee bouwt u aan uw naamsbekendheid en verbindt u uw merk aan een bekend tv-programma wat past bij uw doelgroep. Dit maakt Non-Spot Advertising een gerichte en dus slimme manier van adverteren.

EVENEMENTEN

Een awardshow, beurs of feest; met een groots evenement zet u uw bedrijf gemakkelijk op de kaart. Een spannend evenement creëert een buzz onder uw publiek en zorgt voor positieve media-aandacht. Maar voor die positieve media-aandacht moet er natuurlijk wel eerst een geslaagd evenement tot stand komen. TV Media Partners kan u daarbij helpen; wij produceren én registeren uw evenement. Dit levert u een spectaculair evenement op wat u via verschillende kanalen zoals tv, internet of USB aan uw doelgroep kunt tonen. Want mooie gebeurtenissen moeten natuurlijk gedeeld worden!

Voorbeeld van een succesfeest is de vrijdagmiddag borrel: Leo’s Borrel

Stuur ons een mail

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search