Studio Schouwburgplein

 In Nieuws

Studio Schouwburgplein gaat live uitzenden.

Vanaf 10 mei 2015 heeft Rotterdam er weer een exclusieve TV-studio bij. Deze studio met een oppervlak van 400 m² zal worden gebruikt voor de opnames van TV-producties waaronder het nieuwe programma op RTL7 “business aan tafel”.

De nieuwe TV-studio is de grootste in het centrum van Rotterdam en voorzien van technisch hoogstandje van breedband televisie. Hiermee worden programma’s direct live opgenomen en ook live gestreamd voor webcasting. Er worden in de nieuwe TV-studio tal van verschillende programma’s gemaakt voor RTL7 en SBS6.

Hierin bevindt zich onder andere een centrale regieruimte van waaruit de regisseurs de programma’s aansturen daarbij geholpen door de juiste licht-, geluid- en beeldtafels.

Ook leent de studio zich ervoor om moderne bedrijfspresentaties te geven welke live kunnen worden gestreamd of met een cameraregie systeem kunnen worden geregistreerd. De studio biedt plaats voor 200 mensen.

Directeur TV Media Partners Leo Houkamp: dankzij deze nieuwe studio kunnen we inspelen op de huidige sterke groei van TV Media Partners. De snelle digitale ontwikkelingen in TV-productie en media streaming maakte deze nieuwe TV-studio noodzakelijk. We anticiperen hiermee ook op de productie van programma’s voor de landelijke broadcasters www.SBS6.nl en www.RTL7.nl  en de groeiende vraag naar professionele bedrijfsfilms.

Recent Posts
Stuur ons een mail

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search